lauantai 26. huhtikuuta 2014

Uusi alku

Todella surkeasti mennyt simsblogini saa nyt lopun ja tähän nousee minua nyt tällä hetkellä kiinnostava aihe. Olen ajatellut nyt perustaa blogin nettipelille, nimeltään starstablea. Joku varmaan tietääkin starshinet, peli on vähän kuin jatkoa niille ja samoja hahmoja pyörii niissä. Pelaan siis myös starshinea tällä hetkellä ja ehkä tulevaisuudessa näemme pari pelivideotakin siitä?

Joka tapauksessa, star stable on iso pelimaailma, jossa on mysteerejä, paljon tehtäviä ja tietenkin hevosia. Alussa saat valita pelihahmon ja hevosen itsellesi ja päättää niille nimet annetuista vaihtoehdoista. Voit koota esimerkiksi ihmisen nimen etunimestä, joka on vaihtoehdoissa, sekä sukunimen, jossa on kaksi osaa, joita molempia voi muutella. Hevosen värin saa päättää itse ja se on Jorvikin lämminverinen, sen nimessä on kaksi osaa, jotka molemmat päätetään heti aloituksessa.
Peli alkaa Moorlandissa, jossa on tehtäviä, jotka auttavat tajuamaan pelin idean. Peli on ilmainen tiettyyn piseeseen saakka ja tämän jälkeen ei tulee enää tehtäviä. Peliä voi kuitenkin pelata, mutta rajatulla pelialueella. Jos ostat Star Rider jäsenyyden, saat paljon enemmän tehtäviä päivittäin ja sinulla on suurempi pelialue. Star riderit voivat myös opetella hyppäämään, sekä saavat star coinsseja, eli pelin "arvokkaampaa" rahaa joka lauantai, star coinsseja voi ostaa myös oikealla rahalla ja niitä tulee myös hieman ostaessasi star rideria. Star coinsseilla voi ostaa monia hienoja vaatteita, yöpyä hotelleissa, matkustaa trailerilla ja mikä PARASTA ostaa uusia hevosia, joita voi aina käydä kotitallissa vaihtamassa. Star coinssit ovat kuitenkin kaikkein hyödyllisempiä Star Riderin kanssa, sillä ymmärtääkseni, jotkin asiat ovat vain heille auki, onneksi myös jorvik shillingeillä voi ostaa kaikkea kivaa ja onhan siellä tekemistä myös ilman sr ;)

Sitten päästään omaan pelihahmooni! Nimeltänsä hän on Priscilla Bluetree ja hänen ensimmäinen kosketus ratsastukseen tapahtui ensimmäisen hevoseni, Summerhillin kanssa. Summerhill on kiltti ruuna, rodultaan Jorvikin lämminverinen.
  Star riderin ansiosta, minulla on myös toinenkin hevonen, itseasiassa poni. Rakastan poneja ylikaiken! Se on siis Jorvikin poni, ostettu Fort Pintan ponilautalta, tummempi liinakko (tai rautias) vaalealla harjalla, hän on tamma ja nimeltään Fastwhisper. Molemmat hepat ova ihania ja heihin pääset tutustumaan myöhemmin!

Ei nyt varmaan muuta, jää toki seurailemaan, jos kiinnostaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti