torstai 20. marraskuuta 2014

Paljon, paljon kuvia

Heippa taas ihanaiset!
Star Stableen on tullut uusia hevosia ja uusi alue: Dragon Vallye, tai semmoinen on jo karttaan ilmestynyt. Jossain vaiheessa siis sinnekin päästään, myös tehtäviä tekemään. Olen kuitenkin kuullut, että pitää olla 15-levelinen sinne päästäkseen, joten ihan heti en välttämättä pääse... Tosin kun nyt olen 14-tasolla, niin ei sinne seuraavalle tasolle ole kovin pitkä matka kuitenkaan ;)

Olen aivan rakastunut Golden Hilsiin. Kaikki ne salaperäiset tehtävät on ihania ja varsinkin kun monet liittyvät myös Starshine-peliin, joka on Star Stablen edeltejä :3

En halua paljastaa liikaa, mutta sen vain sanon, että kun tein yhtä tehtävää, jossa laivalle piti mennä Juulia pelastamaan, niin se paikka oli sama kuin Starshinen ekassa osassa, kun Lisa meni Starshinea pelastamaan. Vitsi olin innoissani pelaamassa sitä, tuli ihan Starshine fiilis!


Mutta nyt taas kuvien pariin!
                                                           Entä pöytä!
                                         Nooti meni yhtäkkiä huonompaan kuntoon kun muut...                                                       Tungosta :O

                                                            Hidden Dinosaur muuten avautuu tällä viikolla!                                                Näin sitä kuuluu ratsastaa!!!! Hyvä hyvä!                                                 Hiiri pilaa tunnelmannn!!!!
  

                                                             Hämärää!


                                                        Laatu
                                                                  Juulia ei voi voittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti