torstai 27. elokuuta 2015

Jos nyt sitä

... kirjottais!

Tänään tuli pelitietokone ja tänään pääsin taas pitkästä aikaa ongelmien jälkeen pelaamaan ssota!
Aluksi tein Marleyn vanhan tehtävän ja huomasin, että Jorvikin avoimet ovet oli kadonnu, joten en päässyt johtamaan maastoretkeä sniff... Mutta Marleyn tehtävä oli mielenkiintoinen ja tein sen, kunnes lähdin kouluttamaan pikku Cupia.Naku tosiaan koulutti Toffen kiltisti (hieman piti käskyttää) kokonaan, joten oli vain yksi koulutettava. Kesällä iskä osti mulle 10 000 sc lahjakortin ja nyt oli kerääntyny ihan mukavasti rahaa. Nakun tultua skypeen sitten, päätin ostaa tämän ihanaisen morganin.

Tamman nimeksi tuli Frostblaze aka Milka ja ainakin tähän asti olen ollut todella tyytyväinen. Uudet morganit ovat todellas suloisia ja Milka on ainakin todella kiva hevonen. Seuraavan hevosen ostan sitten, kun nuo kaksi on koulutettu. Milka tykästyi Nakun Junnuun :3
Tsehh


Tuntuu hyvältä olla taas SSO:ssa. Tietty aina ei jaksa pelata, mutta oli tuskaa, kun ei ollut edes mahdollisuutta päästä itse peliin. Tästä alkaa blogillekin kirkaampi kausi.

Tää taisi olla aika hyvä tauon jälkeinen startti. Jospa se kirjoittelu alkaisi tästä sujumaan ja pelaaminen samoin. Se on nyt, morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti