keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Muodonmuutos

Tämän kertaiseen postaukseen sisältyy muutakin kuin vain uusi hevonen. Ehhhe, siis sekin kyllä mainitaan... mutta en ota stressiä, sillä minulla on vielä sc ja olen ehtinyt kouluttaa Zombien sekä Rumiluksen nyt täysin. Ja tottakai kun iloitsin, että koulutettavat vähenee, niin ostin aivan ihanan arabin. Aluksi tunsin hieman katumusta, mutta tämä tamma on niin kaunis, niin en voinut kuin ihastella häntä. Hän on siis Cinnamonkiss, eli tutummin Muru.

Ja sitten toinen hieno uutinen on se, että vaihdoin Prinssin naaman. Hahmo sai muodonmuutoksen, hieman tummempi, mutta muuten todella nätti. Pidän hänestä paljon enemmän nyt, tuntuu, että pystyin suunnittelemaan hänen tyylinsä kokonaan uudelleen!
Tama on aivan ihastuttava paikka ilman sumua

Talta Prinssi naytti aluksi muodomuutoksen jalkeen

Ja talta pienten viimeistelyjen jalkeenTassa on pieni throwback Priscillan vanhoihin hiuksiin ja ulkonakoon

Ja siina on Muru!Kuten viimeksi mainitsin, SSO on julkaissut paljon asioita mitä se aikoo tehdä, ja Shirejä luultavasti tulee. Saatan katsoa, miltä ne vaikuttaa, ja jos tykkään niin ehkä yritän ostaa. Mutta tavoite taas saada kaksi hevosta koulutettua ennen kuin yksikään tulee perheeseen. Mutta parasta olisi jos kaikki vain pamahtaisivat 15-levelille. Hah, turhia toiveita, nähdään taas ensi postauksessa! Se olis moro!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti