torstai 3. maaliskuuta 2016

Täykkäreitä

Moi!

Aktiivisesti kirjoittaminen tuntuu olevan niin kamalan vaikea asia. Tuntuu vain, että koskaan ei ole sitä motivaatiota aloittaa kirjoittamista, vaikka se kivaa onkin. Osa tämän postauksen kuvista ovat vähän vanhempia, mutta ei anneta sen nyt häiritä.

Tosiaan, tarinatehtävät Eponassa jatkuivat, mikä on oikein mukava yllätys, että näin nopeasti alkoi tapahtumaan. Eponan tehtävät ovat muutenkin tosi mielenkiintoisia, varsinkin tuo tarinaosuus. Luulisi sielunratsastajien tehtävien olevan niitä jänniä, mutta tykkään enemmän kyllä heti jatkuvista G.E.D salaisuuksista.


Clubin kanssa on ollut kyllä tapahtumia, mutta koska en viime aikoina ole ollut paikalla, en muista paljoa mitään missä olisin mukana ollut. Nyt asia toivottavasti kuitenkin muuttuisi.

Hevosten uittamista kokeilemassaJa eilen sitten tulivat uudistetut täysiveriset. En aluksi tiennyt aionko ostaa, mutta olihan se pakko hankkia, vaikka en ole nyt ollut paljoa paikalla. Tamman nimi on Graywings eli Harmi ja nyt on kyllä ollut innostus kouluttaa tuota. En ota mitään stressiä siitä, en tee Star Stablesta enää pakkopullaa vaan kun on innostusta niin käyn paikalla.
Harmi on kuitenkin ihana ja tuon ravi onkin todella mukavan näköistä. Laukka nyt on hieman omalaatuista, mutta sille ei voi mitään.
Harmiin kuitenkin tykästyin niin, että keksin hänelle hieman historiaakin. Tamma on aika nuori ja häntä on käytetty laukkakilpailuissa muutaman kerran ja siihen jo pienestä pitäen koulutettu. Harmi kuitenkin sai pienen rasitusvamman, minkä vuoksi myytiin harrastekäyttöön ja päätyi sitten Prinssin hoiviin. Ja nyt yritetäänkin sitten totuttaa tammaa hieman rauhallisempaan tyyliin, mikä on hieman hankalaa...


 Tähän postaukseen ei kuitenkaan mitään muuta. Olisi itsekin aika jo valmistautua huomenna alkavaan viikonloppuun ja hauskanpitoon joten se olis sitten moi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti