tiistai 5. huhtikuuta 2016

IRL hevonen

Huu, hyvää myöhäistä aprillipäivää. Minun piti jo kirjoittaa tuona päivanä, mutta yksinkertaisesti ei ehtinyt. SSOn puolella kävin kuitenkin vähän hauskuuttelemassa. Siellä oli ihan huippuiso Shire, eli SuperShire, jota kukaan ei pystynyt ostamaan...Sen lisäksi kanit olivat ja pääsin ekaa kertaa niiden kanssa väriä vaihtamaan, kun viime vuonna olin liian laiska ottamaman Summeria pois saarelta. Nyt kuitenkin se pääsi mukaan ja pääsikin kokeilemaan vihreää väritystä.


Ja sitten otsikkoon liittyen. Toinen uusista englannintäysiverisistä oli valkoinen ja vaikka sen väri on todella Harmin nakoinen, niin minun oli silti pakko ostaa se, silla sen äari on ihan samanlainen kuin IRL lempihevoseni. Vaikka kyseinen hevonen ei ole täykkari, niin olivat tarpeeksi samanlaisia ja ostinkin hevosen nimellä Asorbe eli Vili.

Kultainen Harmi


Vili onkin nyt ainoa hevonen joka ei ole ylimmällä levelillä. Muut hevoset ovat nyt siis koulutettu, ja ajattelin pitaa hieman rentoa aikaa koulutuksessa, vedän siis vain muutaman radan päivässä. Kyllähän siinäkin taso etenee pikkuhiljaa.


Muuta ihmeellistä ei ole tapahtunutkaan sillä en millään jaksanut tehda uusia tehtäviä vielä. Saa nähdä jaksaako kukaan tulla tekemään niitä kanssani vai pitääko yksin raahautua tekemään ne joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti