tiistai 14. kesäkuuta 2016

Mitä ihmettä?

Ah, hei kaikki


Voisin aloittaa vaikka sillä, että panostin otsikkoon... Ei vaan, tulin ostaneeksi tässä kaksi hevosta viime viikolla... Itsehillintä ongelmia?


Toinen heistä on uusi villihevonen, jota kadun syvästi, sillä otin liilan ja jälkikäteen pidin sinisen normaalivärityksestä enemmän, mutta noh, pakko elää asian kanssa. Kouluttamisestahan en taaskaan ota stressiä, mutta kesän aikana voisi noi kopukat saada koulutettua, jos vain ehtii. Minulla on kesälle paljon suunnitelmia, mutta toisaalta voin käyttää isäni uutta läppäriä, kun viime kesän vietin kokonaan ilman Star Stablea. Nyt on kuitenkin jonkinmoinen kone!


Ihmisten keskuudessa ollaan sivistyneitä


Charmstone

Mutta luonnossa poni päättää tehdä muodonmuutoksen


Ja niin, ostin myös toisen welsh-ponin, koska miksi ei. Oikein suloisia otuksia nuo on ja seuraavasta rodusta voi ottaa sitten vain sen yhden kappaleen. Kunpa se ei olisi niin kiva.

StarwalkerKunnon hyppyori


En malta odottaa, että koulu loppuu. Minulla tosiaan ei ole loma alkanut vielä, mutta tällä viikolla vihdoin! Olen vain niin koulua täynnä. En jaksa tehdä mitään koulutehtäviä enää enkä keskittyä mihinkään. Ja sitten osa opettajista antaa läksyäkin vielä, niinkuin mitä?!
Just a normal day... 

Mutta joo, ei mulla ole muuta ihmeellistä. Mutta ehkäpä huomisessa päivityksessä tulee jotain mahtavaa! Siihen asti (toivottovasti), näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti