lauantai 4. helmikuuta 2017

Villihevosten "paluu"

Öitä

Heippa taas kaikille lukijoille ja hyvää yötä, vaikken ihan vielä ole nukkumaan menossa. Siitä tuleekin mieleen ihan sekaisin oleva unirytmi, jota en millään saa mutettua. Onneksi pian alkaa koulu ja saan vihdoin jonkinlaisen rytmin mun päivään.
Aloitetaan kuitenkin puhumaan tämän viikon uutisista. Joita on itseasiassa kaksi! Tällä viikolla Star Stable julkaisi uuden sovelluksen, tai itseasiassa pelin. Siinä voi kymmenen päivän ajan kasvattaa varsan, jonka saa valita kolmesta eri värivaihtoehdosta. Tällä hetkellä olevat ovat mustangeja, jotka saa peliin kunhan maksaa normaalin mustangin hinnan. Saa nähdä aionko itse ostaa, mutta kokeilen peliä silti. 


Toinen uutinen on sitten, että taikahepat ovat palanneet. Itselleni kuitenkin yllätyksenä, hevoset eivät ole niitä entisiä vaan uusia shiren muotoisia taikahevosia. Värit ovat nyt viherruskea, valkopinkki ja sinimusta. Mielestäni jokaisen näiden hevosen perusväri on ihana, mutta taikavärissä ainoastaan vihreä miellyttää silmää (miksiköhän)

Ostin siis vihreän, jonka nimi on Greeneffect, lempinimenä Vilho. Toivottavasti saan tämän herran koulutettua pian, mutta saamme nähdä sen. 

Joku pakkokokeilu ruoan kanssa xD
Joka tapauksessa nyt taitaa olla aika mennä nukkumaan päin. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti