sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Eponavaroitus

Hyvää iltaa!

Seuraava postaus sisältää kuvia uudesta alueesta Eponasta, joten jos et ole päässyt sinne etkä halua tietää siitä, ÄLÄ lue tätä postausta!
Eli siis, Epona avautui tällä viikolla, tehden kaikki pelaajat erittäin innostuneiksi. Itsekin halusin heti päästä tekemään tehtäviä, enkä millään malttanut odottaa, joten lähdimme Nakun kanssa niitä tekemään. Ja siinä kesti pitkään. Se, että Eponaan pääsi, kesti pitkään, ei olisi malttanut odottaa, mutta kun vihdoin sinne pääsi, niin tehtävät jäi hetkeksi ja kierreltiin vain ympäri aluetta. Itse pidän Eponasta paljon, ainakin monista erilaisita alueista.
Herman sai uusia animaatioita :D

Vaihdoinkin aika pian, kun löysin tältä alueelta tallin, niin kotitallin tänne. Ja ei ainakaan vielä ole yhtään kaduttanut. Tosin, sitten kun ostaa uuden hevosen, niin koulutusreitti saattaa hankaloitua.
 Pari viimeisintä päivää olen sitten vain seikkaillut alueella ja tänään viitsin hieman jatkaa tehtäviä. Seuranani oli myös Kakku ja Naku oli hetken aikaa myös. Tehtävät olivatkin nyt enemmän urheiluun painottuvia. Tehtävien jälkeen sekoiltiin sitten kaikenlaistta. Etsittiin tähtiä, seikkailtiin ja löydettiin mielenkiintoisia paikkoja. Eli aika toiminnallista oli.

Jotain hämärää ;)))Hih, oli erittäin mukava päivä ja tässä vielä lopuksi pari kivaa iltakuvaa tuolta rannalta. Se on kyllä todella kiva (iso) ja kaunis 
Uusi alue on kyllä tosi mahtava ollut tähän asti ainakin. Toivottavasti lisää tehtäviä tulisi pian, ja niitä uusia hevosia! Siihen asti, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti