tiistai 3. marraskuuta 2015

Juhlan aika

 Heipä hei taas!

Mulla on ollut tänään ihan normaali päivä. Koulussa on kaikkea työtä ja asioita tapahtuu. SSOssa koulutin tänään ahkerasti, ja oon tehnyt sitä lähiaikoina aika paljon... Barbie pääsi 15-levelille jo viime viikolla vihdoin. Tamma pääsikin saarelle sen jälkeen lomailemaan.
 Star Stablen Halloweenin mukana tulivat taas haamut, kurpitsajahdit ja omena sukellukset. Tällä kertaa myös tuli ihan kunnon tehtävä. Tehtävä oli jännittävä, ja siitä varoitettiinkin. Vaikkei se nyt niin paha ollut, mutta oli se pelottavampi kuin mitä yleensä. Tehtävässä oli karmiva tyttö, ja siinä tapahtui hieman erikoisia juttuja.


Hieman iso mies siellä selässä :O


NSG:n kanssa on ollut monia vaelluksia nyt lähiaikoina mikä on ihan huippukivaa. Tämä clubi on vain yksinkertaisesti ihan mahtava ja mahtavat ihmiset ovat iso osa sitä.

Kun Barbie lähti saarelle, oli pakko tuoda eräs pitkäaikainen lomalainen takaisin talliin. En ole ratsastanut Nootilla aikoihin ja oli ihana ottaa vanhanuori herra takaisin talliin.
Reunited


 Myös yksi aika iso asia on tapahtunut. Voin sanoa, ettei koulutuksesta tulla vähään aikaan kuulemaan. Kun ei ole koulutettavia hevosia. Tätä on aika vaikea uskoa, sillä kouluttaminen on melkein jo arkipäiväistä elämää ollut. Kakulle kiitos, et se on välillä mun kanssa kouluttanut, en ois tuota saanut vielä täysin koulutettua. Nyt voi kuitenkin keskittyä nostamaan Reputationia ja vaikka tehdä dailyja ahkerasti. Tekeminen ei siis kuitenkaan kesken lopu. Kun heitin Maunon saarelle, oli minulla Milka tallissa jo valmiina. Molemmat morganit kuitenkin ovat nyt saarella, sillä haluan viettää hetken aikaa Rumiluksen kanssa. Rumilus voisi kyllä saada hieman mukavamman lempinimen, kyl se on sisältä aivan ihana!Ei enää näitä ratoja toivottavasti aikoihin!
Huu, odotan huomista päivitystä todella innolla. Nyt on kuitenkin aika myöhä jo ja mulla on todella paljon tehtävää, joten se on nyt moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti