torstai 22. syyskuuta 2016

Lipivoima

Hei!

Kuten monet varmasti tietävätkin jo, Star Stableen tuli eilen uusia Lipizzan hevosia.Tämän rodun on pitänyt tulla peliin jo kauan aikaa sitten, mutta nytten se vasta teki tiensä sinnekin. Itse olen odottanut tätä rotua, sillä rakastan Lipizzoja, mutta en vielä päätynyt ostamaan ketään näistä kolmesta udesta hevsesta. Värivaihtoehtoja on siis papurikko, musta ja valkoinen. Vaikka toisaalta kaksi muuta väriä houkuttelisi, taidan ostaa valkoisen eräistä syistä... Se saa tosin olla viimeinen valkoinen hevonen vähään aikaan jos niin teen. Pidän kuitenkin Lipizzoista eniten valkoisina, joten sellaisen varmaan sitten ostan.
 
Väriratsastusta
   Ennen kuin kuitenkaan ostan hevosta, aion kouluttaa valkoisen islanninhevoseni Sipsin täydelle tasolle. Onnistuin kouluttamaan myös aiemman welshponini, joten aika ahkera olen ollut. Koulutus ei kuitenkaan nappaa vieläkään, mutta hitaasti tässä edetään. Voi että kun noi Lipizzat tuli, kun ei voi ostaa heti. Tai no voisi, mutta tilanne riistäytyisi taas käsistä. 
 
Unelma

Tähän postaukseen ei kuitenkaan tule mitään sen erikoisempaa. Olen aika väsynyt, koulu painaa päälle ja vietän aikaani pelaten yhtä peliä eli Mystic Messengeriä... Kerran peliriippuvainen, aina peliriippuvainen. En kuitenkaan jatka enempää turhaa höpöttelyä, joten heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti