maanantai 10. lokakuuta 2016

Liikkumattomat kuvat

Hei

Moikka kaikille vain taas! Star Stable viettää tällä viikolla syntymäpäiviään ja mikäs sen parempaa kun tulee uusia varusteita ja synttäriratoja. Ja jostain syystä aina noiden ratojen aikaan en jaksa kouluttaa, mutta tuleepahan jotain xp:tä. 
Tää kuva on viel sillon kun ss toimi oikein .___.

Nikikin oli niin kouluponiUuden päivityksen mukana tuli myös toistasataa bugeja tai ainakin melkein. Monilla peli lagaa ja kuten minulla, pysähtyy ja kaatuu. Jotkut eivät pääse sisään, grafiikat on kamalat ja mitäs muuta. Itsellä ainakin peli-innostusta vie tuo kaatuminen, muita yllämainittuja ongelmia ei minun pelistä kuitenkaan löydy. Ainoa ärsyttävä asia on että en saa oettua enää screen shottia normaalilla tavalla eli liittämällä paintiin ja jos saan kuvan nii se on jostain ihan omituisesta tilanteesta. Saa nähdä mitä blogin kuvien kanssa nyt käy...  Frapsin kuvat ainakn vaikuttavat niin huonolaatuisilta, että melkein itkettää.

Sitten asiasta toiseen. Päätin sitten tässä yksi päivä ostaa Lipizzan, vaikka se islanninhevonenkin on koulutusvaiheessa... Yritän kuitenkin reipastua ja kouluttaa molemmat, että voisin vihdoin ostaa yhden hevosen jota olen jo pitkään katsonut. Se on hieman vanhempaa mallia, mutta oikein suloinen.
Tämä uusi lipizza on nimeltään Brilliantsolo eli Zen, hehe. Minunhan piti ostaa se valkoinen, mutta harmaa loppujen lopuksi vei sydämeni ja noita valkoisia on tallissa jo se viitisen kappaletta ainakin...
Hieno tähti sulla siin harjas

Levade on oikein ihana liike ja hevonen on muutenkin todella nätti. Tykkään siis todella paljon. Seuraavaksi varmaan tulee uudet värit (vaikka Lipizzalla se ei ole mahdollista D:) Ja sitten odotankin jo uusia kotitalleja. Toivottavasti ne tulevat pian.                  Seuraavaan postaukseen asti kuitenkin
Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti