tiistai 22. marraskuuta 2016

Kakkuja ja ratoja ja mitäs vielä


Moi!

En muista mikä se kolmas sana oli... Otsikkoon siis. Oltiin viikonloppu Kakun kaa pelailemassa ja tuo keksi hyvän otsikon, mutta en muista sitä kokonaan. Mutta ei se kai mitään, hehe.

Mustangit tulevat huomenna, mikä on erityisen jännittävää. Tällä kertaa aion luultavasti odotella kuitenkin uusia värejä. Ainakin molemmat trailerissa olevat värit eivät ole täysin nappaavia. Haluaisin kyllä pinton mustangin, mutta eniten odotan jotain tosi kivaa väriä. Ei se kuitenkaan mitään. Jaksan kyllä odotella... toivottavasti. Mutta en ota hevosta johon en ole tyytyväinen. 
 
 Kun on pakko ottaa ystävästäst random kuvia

Viikonloppu meni siis pelaillen pääosin. Mikä oli hauskaa taas pitkästä aikaa. Nautin Star Stablen pelaamisesta eniten kavereiden kanssa. Kakun kanssa me koulutettiin, tehtiin tehtäviä (tai no mä en tehnyt mutta). Käytiin Champissakin ihan hyvällä tuloksella. Ilmeisesti Quarter-hevoset ovat hidastuneet ja vuonikset olisivat nopeimpia, joten kisahevosinakin toimi vuonis. Minusta tosin hevosten kuuluisi silti olla yhtä nopeita, mutta saa nähdä onko se koskaan mahdollista...

Vaikka en uusia hevosia ostakaan, odotan huomista päivitystä innolla. Kotitallitkin tulevat pian, joten jännitystä riittää. Itselläni ei kuitenkaan ole muuta, joten se olisi heippa tältä erää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti