lauantai 12. marraskuuta 2016

Kiirettä pitää

Heij!

Päädyin nyt taas tänne kirjoittelemaan, mutta oma kirjoitusrutiini nyt muutenkin on se, että pari kertaa kuukaudessa tulee postauksia, mikä on minusta peliblogille oikeasti ihan hyvä määrä. Kuitenkin kun peliin ei kokoajan uusia tehtäviä tule, vaan päivät menee kouluttamisessa, niin kuvia ei tule otettua sitten niin usein.


 Tänään kuitenkin mietin, että voisin kirjoittaa hieman. Hyvä asia on se, että Star Stable ei enää lagaa, eikä ole sammunut kertaakaan tässä lähiaikoina. Sekin on kivaa, että sain Lipizzani Zenin koulutettua ja ei ole pariin päivään tarvinnut kouluttaa ketään. Olen oikeastaan vain kalastellut ja seuraavaksi ajattelin saada ne dinon kaivaukset loppuun, niissä on tosin enemmän työtä ja tarvitseekin enemmän tahdonvoimaa.
 
Tää on tosi kiva kuva!
 

  Jos olette jo huomanneet, niin SSO:n sosiaalisessa mediassa on uusi video tulevasta rodusta, eli mustangista. Videossa on hieman morganin näköinen päätä heiluttava ruunikko joka myös tekee pari pukkia. Eli tämä uusi hevonen pystyy pukittelemaan! Minusta tuo on todella kiva lisä ja pukittelukin näyttää oikein kivalta. Hieman tosin länkkärimäiselt, mutta mitäs tuosta. Odotan siis innolla tuon hevosen saapumista.
 
kuvaspämmi with kaq
 
 
Hieman ilmavaraa
 


Ei kai tässä ole nyt muuta sanottavaa, joten se olisi sitten hyvää illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti